Kedves látogató!

Posted by on 2014-11-18

 

Egészségügyi nyomtatványok nagy választékban!

Célkitűzésünk, hogy Ön mindent nyomtatványt egy helyen, nagyon kedvező áron, a legkényelmesebben tudja beszerezni.

Nyomtatványainkat az egész ország területén postán, üzleti csomagként juttatjuk el megrendelőinkhez. Ha megadja e-mail címét, értesítést kap a csomag feladásáról és nyomon követheti a küldeményt a megérkezésig.

Árjegyzékünket megrendelőlapként is használhatja. A kitöltött megrendelőlapot elküldheti nekünk e-mailben, faxon, kinyomtatva postai úton, de élőszóban telefonon is állunk rendelkezésére.

Kétféle fizetési módot kínálunk: banki átutalás vagy postai utánvét. Kérjük, jelezze a megrendeléskor, melyik az Ön számára megfelelő.

Ha Ön régóta keres valamit, de nem találja, már nem gyártják, vagy nem is létezik, forduljon hozzánk, mi elkészítjük. Egyedi fejléccel ellátott beutalókat, vagy egyéb nyomtatványt is legyártunk.

Folyamatosan követjük a rendeletváltozásokat, nyomtatványaink naprakészen megfelelnek az előírásoknak. Ezzel – vagy bármi egyébbel – kapcsolatos észrevételeit, információit szívesen fogadjuk és köszönjük.

Nagyobb megrendelés esetén külön megállapodás lehetséges!

 

Posted in: Egyéb

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>